Skip to content

Alternativ behandling af colitis ulcerosa

Lider du – eller nogen du kender – af colitis ulcerosa (blødende tyktarmsbetændelse), så skal du vide, at udsigterne heldigvis er bedre, end du måske har fået at vide. Hos lægerne får man nemlig ofte én af de følgende beskeder: enten mener lægen, at tilstanden skal behandles med stærk, kemisk medicin og eventuelt operation, eller at tilstanden skal behandles ved radikale kostændringer. 

Hos Boel Akupunktur har vi dog fundet en anden behandlingsmetode, som vi er meget stolte af! Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur, kaldet AcuNova. Dette ser vi rigtig gode resultater med hos patienter med colitis ulcerosa. Faktisk kommer resultaterne allerede inden for 1-2 uger, og hvis der på dette tidspunkt mod forventning ikke er sket en mærkbar bedring, så stopper vi behandlingsforløbet igen.

Vil du høre mere om, hvad akupunktur kan gøre for dig, så besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om os og vores behandlinger. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om din situation. Vores kompetente og erfarne akupunktører står altid klar til at hjælpe dig og finde den helt rette behandling. Vi glæder os til at høre fra dig!

Alternativ behandling af colitis ulcerosa

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi behandler vores patienter ved at anvende traditionel og moderne kinesisk akupunktur. Vi har mulighed for at behandle en lang række lidelser og sygdomme, herunder sportsskader, diverse skader og øjenlidelser. Vores holdning er, at resultaterne skal komme hurtigt, så patienterne ikke fortsætter i unødvendigt lange behandlingsforløb.

En af tilstande, vi har rigtig gode erfaringer med at behandle, er colitis ulcerosa – blødende tyktarmsbetændelse. Lægerne har to løsninger mod denne tilstand: radikale kostændringer eller medicinering med stærk, kemisk medicin. Men vi har et alternativ, som vi har oplevet stor succes med. Ved akupunktur kan vi se bedringer hos vores patienter efter kun 1-2 uger i behandling! Og sker dette mod forventning ikke, så vælger vi at standse behandlingsforløbet.

På AcuNovas hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om sit behandlingsforløb med colitis ulcerosa. Jan kom ind med alvorlige symptomer, men kunne efter kun en uge i behandling hos os mærke store forbedringer. Klik ind på http://acunova.dk/ og hør ham fortælle om sine resultater. Her kan du også læse meget mere om os som klinik, og hvordan vi anvender akupunktur til diverse behandlinger. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak!