Skip to content

Akupunktur effektiv mod tarmsygdom

Colitis ulcerosa er en ubehagelig tarmsygdom som lægevidenkaben stadig ikke har fundet ud af, hvordan de skal behandle. I den ene lejr er de læger, der mener, at operation og medicin er den eneste vej frem. I den anden lejr dem, der mener, at man kun kan kontrollere sygdommen med en ekstrem kostomlægning. I midten står akupunkturklinikken Acunova. De har gode erfaringer med at kurere colitis ulcerosa med akupunktur og mener derfor hverken, at medicin eller kostomlægning er vejen frem.

Acunova har specialudviklet en akupunkturform, der har vist sig at være særlig effektiv for patienter med colitis ulcerosa. Faktisk er den så effektiv, at hvis patienten ikke mærker en bedring efter 1-2 uger, så stoppes behandlingen helt. Acunova tror ikke på at holde patienterne hen i lang tid med løfter om, at det nok bliver bedre. Der skal være en hurtig virkning med deres akupunkturform. 

Akupunkturformen er udviklet af Acunovas akupunktører over en årrække. Akupunkturen er en blanding af traditionelle kinesiske punkter, som man har brugt i tusindvis af år, og punkter, som Acunova selv er kommet frem til. Det giver dermed en helt unik akupunkturform, som der ikke er andre  i verden, der praktiserer. 

Acunova har klinikker i Aulum i Midtjylland, i Odense og i København.