Skip to content

Akupunktur hjælper mod colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa er en ubehagelig tarmsygdom. Generelt er det ubehageligt at have problemer med maven og tarmene, og når det er en sygdom, der gør, at man har problemer hver dag, bliver det rigtig frustrerende og irriterende. Nogle læger mener, at man skal tage masser af medicin for at holde sygdommen nede. Andre læger mener, at man skal holde en meget streng diæt. 

Hos akupunkturklinikken Acunova har de dog gode erfaringer med at kurere colitis ulcerosa med akupunktur. Det kan tage ned til fem behandlinger, før man slipper af med sygdommen. For enkelte tager det længere tid. For nogle virker akupunktur slet ikke. Sådan er kroppe så forskellige.

Mange patienter med colitis ulcerosa er dog villige til at prøve akupunktur, da de andre alternativer er dystre og ubehagelige. Lige gyldigt om det er at tage stærk medicin resten af sit liv eller at holde sig til en meget streng diæt, virker akupunktur som et bedre alternativ. Man mister derfor ikke særlig meget ved at prøve det. 

Hos Acunova føler de sig så sikre på deres akupunktur, at de mener, at man skal mærke en forbedring efter fem behandlinger. Det kan godt være, at man ikke er blevet helt rask, men det skal være blevet bedre. Hvis det ikke er, stopper de behandlingen.