Skip to content

Det er muligt at få behandling for Colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa, også kaldes blødende tyktarmsbetændelse, er en betændelsessygdom, som oftest rammer endetarmen og nedre dele af tyktarmen. Sygdommen kan angribe hele tyktarmen.

Den normale behandling er typiske præparatet 5-aminosalicylsyre og lignende stærk kemisk medicin. Eller hvis der ikke opnåes bedring en operation, hvor hele tyk- og endetarmen fjernes. Der findes dog også læger, der mener at der skal en kostændring til.

Hos Boel Akupunktur har de dog en anden holdning. Her behandler de med akupunktur på en måde, der i mange tilfælde giver en mærkbar ændring i løbet af blot en til to uger. Uden medicin kan man komme videre fra at have være ude i et stort vægttab, have haft diarré, blod i afføringen og kronisk træthed. 

Akupunktur er som det er mange bekendt en alternativ behandlingsmetode, der stammer fra Kina og andre dele af Fjernøsten. Princippet bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Disse punkter stimuleres dermed til at der sker en helende virkning. Boel Akupunktur er Europas førende klink, har behandlingssteder både i Aulum i Midtjylland og på Østerbro i København. Klinikken er mest kendt for at behandle sportsskader, og har mange elitesportsudøvere som kunder. Men behandler også for en lang række øvrige lidelser.