Skip to content

Alternativ behandling af blødende tyktarmsbetændelse

Colitis ulcerosa er en sygdomstilstand i tarmen, som også kaldes blødende tyktarmsbetændelse. Udsigterne til behandling er heldigvis ikke så dystre, som man får indtryk af hos lægerne. Her får man enten at vide, at man skal udsættes for stærk medicinering og eventuel operation, eller at man skal foretage meget radikale kostændringer. Herefter vil man så MÅSKE se en bedring.

Det er nogle meget drastiske behandlingsmetoder, som der heldigvis findes et alternativ til. Ved alternativ behandling af colitis ulcerosa med akupunktur har man nemlig oplevet rigtig gode resultater. Hos Boel Akupunktur behandler vi netop lidelsen med akupunktur, og vi er ikke i tvivl om, at det virker! Vi vil se bedringer hos patienterne efter kun 1-2 uger!

På vores hjemmeside kan du høre to af vores patienter fortælle om deres oplevelser og resultater hos Boel Akupunktur. Begge opnåede utrolige resultater uden brug af medicinering! Både vi og vores patienter er utrolig glade for, hvad vi kan opnå med denne behandlingsform. Så vil du opleve resultaterne på egen krop, så bestil tid til din første behandling i dag. Du kan også ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Vi ser frem til at høre fra dig!