Skip to content

Akupunktur er dit sunde alternativ

I langt de fleste tilfælde kan behandlingstilbuddene hos din almindelige læge og fysioterapeut være tilstrækkelige, når din lidelse skal behandles. Der kan dog opstå situationer, hvor den traditionelle vestlige lægevidenskab kommer til kort, og må sende klienterne hjem med beskeden om at ‘lære at leve med det’. I mange tilfælde forholder tingene sig anderledes, og der kan være alternativer, der rent faktisk kan give resultater – og det helt uden bivirkninger elelr brug af stærk medicin.

Hos Boel Akupunktur møder du et erfarent personale, som har mange års erfaring inden for akupunkturfaget. Fra deres klinikker behandler de unge og gamle for en lang række udbredte lidelser og skavanker, det lige fra menstrautionssmerter, gigt, migræne og nervebetændelse og til åreforkalkning og discusprolaps. Særlig god erfaring har de med behandling af sportsskader, samt deres arbejde med blinde og svagtsynede. Deres kombination af de gamle, kinesiske teknikker og moderne udvikling har gjort dem til en af Europas førende inde for området.

Er du en af de uheldige danskere, der døjer med blødende tyktarmsbetændelse, også kendt som colitis ulcerosa, er der ligeledes hjælp at hente hos Boel Akupunktur. Klik forbi deres hjemmeside og find mere detaljeret information om deres behandlingsforløb, samt hvad de kan gøre for dig.