Skip to content

Jan fik afhjulpet som blødende tyktarmsbetændelse hos Boel Akupunktur

Colitis ulcerosa er en betændelsestilstand i endetarmen og tyktarmen – i nogle ganske få tilfælde går det helt op i tyndtarmen. Der dannes sår og pus i slimhinden i tarmen. Mange mener colitis ulcerosa er en auto-immun lidelse, det vil sige at kroppens eget immunsystem angriber tarmen i stedet for virus og bakterier. 

De typiske symptomer er smerter i maven, diarré, blod og slim i afføringen, træthed, vægttab og jernmangel. Heldigvis er det ikke alle, som oplever alle symptomerne.

Behandlingen af lidelsen deler ofte lægestanden og har mange steder skabt stor forvirring og modløshed hos patienterne. Nogle sværger til stærk kemisk medicin og i yderste tilfælde fjernelse af tyk- og endetarm, mens andre mener at det er patientens kost, der skal gennemgå en markant ændring.

Hos Boel Akupunktur tilbyder de en ny alternativ behandling, som Jan har modtaget med stor succes. ”Jeg har fået livet tilbage. Vel at mærke uden medicin”, forklarer Jan, der med sin Colitis ulcerosa led af vægttab, diarré, blod i afføringen og træthed. Prisen for behandlingen er kr. 2.500 for de fem behandlinger. Boel Akupuntur beskriver deres behandling som en kombination af den gamle klassiske kinesiske akupunktur, et koreansk akupunktur system og moderne AcuNova akupunktur.

Læs mere om behandlingen på http://acunova.dk/colitis-ulcerosa-blodende-tyktarmsbetaendelse/