Skip to content

Effektiv behandling mod colitis ulcerosa

Er du en af de uheldige danskere, der lider af colitis ulcerosa? Colitis ulcerosa er også kendt som blødende tyktarmsbetændelse, og opstår som følge af immunforsvarets angreb på tarmen i stedet for på virus og bakterier. Lidelsen kommer til udtryk som smerter i maven, opkast, diarré, og blod og slim i afføringen, ligesom man vil opleve træthed som følge af jernmangel. Man vil ikke altid opleve alle symptomerne, men lidelsen vil uanset hvad virke meget hæmmende på hverdagen og tære på energien og overskuddet. Det vil de hos Boes Akupunktur hjælpe dig med at gøre noget ved!

Boel Akupunktur har god erfaring med akupunkturbehandling af blødende tyktarmsbetændelse. På deres klinikker i hovedstaden og Jylland har de set klienter gå symptomfri derfra efter 5 intensive behandlingsdage, hvor 6-10 nåle anvendes ad gangen under forløbet. Den almindelige lægevidenskab er delt i to lejre, som enten behandler med stærk medicin eller med omfattende kostændringer, men erfaringen fra Boel Akupunktur siger, at der findes en nemmere vej. til bedring.

Er du nysgerrig efter, hvad akupunktur kan gøre for dig og dit helbred, kan du kigge nærmere på deres hjemmeside og ringe op til en uforpligtende samtale om din situation. Bestil din behandling og oplev hurtig bedring.