Skip to content

Colitis ulcerosa kan behandles med akupunktur

Lidelsen Colitis ulcerosa er noget, der har delt den normale lægestand i to lejre. Nogle læger mener, at det eneste man kan gøre er at give forholdsvis stærk kemisk medicin til patienten eller i sidste ende foretage en operation. Andre læger mener, at der skal en radikal ændring i kosten til for bedre situationen. Colitis ulcerosa er en betændelsestilstand i endetarmen og tyktarmen. I nogle ganske få tilfælde går betændelsen helt op i tyndtarmen. Man mener Colitis ulcerosa er en auto-immun lidelse, dvs. at kroppens eget immunsystem angriber tarmen i stedet for virus og bakterier.

Hos Boel Akupunktur, Europas største akupunktur klinik, behandler man for Colitis ulcerosa med akupunktur. På klinikken har de fundet frem til at en kombination af den gamle klassiske kinesiske akupunktur, et koreansk akupunktur system og moderne AcuNova akupunktur, giver de bedste resultater ved behandling af Colitis ulserosa med akupunktur. Der bruges 6 – 10 nåle af gangen. Som bekendt foregår akupunktur ved, at der stikke nåle i en række akupunkturpunkter på kroppen, der dermed stimuleres til en helbredende virkning.

Boel Akupunktur har klinikker i både Midtjylland på Østerbro i København. De er mest kendte for at behandle for sportsskader, og har en lang række elitesportsfolk på kundelisten. Men på klinikkerne behandles også for en lang række såkaldte kroniske lidelser.