Skip to content

Akupunktur mod blødende tyktarmsbetændelse

Hvis du lider af colitis ulcerosa, er du sandsynligvis træt af daglige mavesmerter, diarré, blod i afføringen og træthed. Måske har du andre symptomer som vægttab og jernmangel. Og du har måske prøvet kemisk medicin og radikal kostændring. Står du tilbage med muligheden for operation, hvor din tyk- og endetarm bliver fjernet, kan det være en idé at prøve akupunktur først. Boel Akupunktur har nemlig rigtig god erfaring med behandling af netop colitis ulcerosa og endda med ganske få behandlinger.

Ved colitis ulcerosa dannes der sår og pus i slimhinden i tarmen, og det er en betændelsestilstand, der i dén grad kan have indflydelse på dit daglige velvære. Lidelsen er specielt svær at have med at gøre, fordi kroppens eget immunforsvar angriber tarmen i stedet for at bekæmpe de virus og bakterier, der ikke skal være der. Det betyder, at kroppen bliver tæret for energi, og du kan derfor opleve at tabe dig og have svært ved at hænge sammen i hverdagen.

Med AcuNova akupunktur kombineret med den klassiske kinesiske og en koreansk akupunktur hjælper Boel Akupunktur din krop med at bekæmpe betændelsestilstanden og komme på ret køl igen. Og det kræver ofte kun fem behandlinger i løbet af en uge. Se mere på http://acunova.dk/colitis-ulcerosa-blodende-tyktarmsbetaendelse/.